lördag 30 augusti 2014

Lördag- matfestival

Lowa somnade 21.00 igår och jag la mej 22.00 för att kunna få sova lite innan hon vaknade. Jag började fixa med henne när hon vaknade till. Byta blöja, näsdroppar och sen kollade jag klockan 05.30!!! Det var lagom skönt kan jag lova. Så idag känner jag mej utvilad trots en förkylning som är påväg. 

Jag har rensat ut alla tjejers garderober och fixat. Samlat ihop alla kläder som ska säljas på klädbytardagar. I våras tjänade jag 995kr på typ bara skit enligt mej och denna är det lite finare och fräschare kläder. Spännande att se vad det landar på men fan för att märka upp allt. Än så länge tre papperskassar och fyra plastkassar som är fullproppade på alla håll och kanter. 

Vi tog med oss svärfar till Skövde för att spana in matfestivalen. Vi åkte och lämnade Lowa hos farmor och fikade snabbt med Carro, Alexi's gudmor. 

Imorgon hämtar vi hem våran stora älskling. Lite tomt och tyst här hemma. Men lite skönt det första dygnet. 

Idag fick jag höra åsikter jag inte trodde på men det verkar vara sanningen jag fick höra. Vilka puckon det finns. Synd bara att det är släkt. Tyvärr kan jag inte släppa det heller i med att det var motsatsen till vad jag har hört. Men nu är sanningen ute från deras sida och nu vet jag vart dom står. Men som man säger "sanningen svider". Som tur var va det inte jag som gjorde bort mej. 

Alexi och Robbin förra matfestivalen. Ännu mer regn än detta året och i år regnade en del ändå..

Jag älskar verkligen min nya frisyr. Oj så många olika saker jag kan göra med det helt plötsligt. Annars har det alltid vart tofs eller utsläppt!


onsdag 27 augusti 2014

Onsdag- torsdag ?

Idag ville jag få det till torsdag. Varför vet jag inte. Jag har hunnit försäkra Lowa idag och snart ska jag ta tag i att städa. Dom byter ut våra element så dom kommer hit imorn efter 12. Igår fick vi flytta ALLT i vårat förråd till ett bredvid och sen tillbaka i eftermiddag. Där inne finns det en del! Som tur är så kan jag passa på att rensa. Galet mycket kläder där jag hade glömt av och tänker sälja! 

I eftermiddag ska vi fixa i våran stora garderob. För där ska dom också in! Där inne är det inte lite saker heller... Men man får se det från den ljusa sidan, vi rensar ju i alla fall. 

Lowa brukar sova bra och Alexi också. Men inatt har Lowa vaknat varje timme. Det känns så där i kroppen idag! Alexi kom in vid 00 redan... Samtidigt som Lowa drog igång. Men jag är piggare än vad jag trodde jag skulle va. Tänkte vila idag på dagen men icke! Lowa är hur glad som helst och vägrar sova!

Alla kläder är klart inför dopet och dopkorten kommer nog imorgon. Bara smörgåstårtor och tårtor plus mitt hår kvar. Och imorn klipper jag mej. Så det är inte mycket kvar. 

I eftermiddag åker vi tillfamiljecentralen i Skövde och leker lite. Första gången för Lowa. 



 

torsdag 21 augusti 2014

Fredag- uppstigning!

Alexi kom in efter att ha vaknat vid 04 Hon lyckades somna om i våran säng. Tur att hon inte ville gå upp då för då hade det blivit en lång dag! Men nu är vi alla vakna och Robbin är redan på jobbet. Idag kommer barnens mormor hit och leker. Det var länge sen sist. Jag hatar att vi ses så sällan. Det var bättre när vi bodde i Skövde och bodde bredvid hennes jobb. Ibland vill jag allt tillbaka till Skövde. Tids nog kanske jag får med min kära man dit...

Lowas dop är under full planering. Smörgåstårtorna ska Angelika göra. Dom jag har sett henne göra ser så oslagbara ut. Enormt goda och jag har svårt för dessa tårtor i vanliga fall. Men litar fullt ut på henne! 

Tårtorna är beställda som vi ska ha efteråt. Så fina dom kommer bli! Jag funderar även på att ha korv med bröd till barnen. Sen dricka och kaffe med mera. 

Min klänning har kommit hem nu och sitter helt perfekt! Lowas kläder beställer jag på måndag för jag hittade dom inte på Kappahl. Alexi's topp har kommit hem så det är bara ett par leggings som ska köpas. Plus slips till Robbin och skor till oss båda! Det kommer bli så fint och bästa dagen på väldigt länge! 

fredag 8 augusti 2014

Lördag- natten

Att natten alltid drar upp en massa tankar det slår aldrig fel. Förr kunde jag sällan sova och det fanns orsaker till det. 

Men nu efter att jag har matat Lowa och pratat med en tjejkompis så tänker jag mycket och jag måste få ur mej det. 

Att tänka tillbaka på allt som varit och alla år, som trots allt, har gått. Tiden går fort och vem säger inte det? Sepciellt med barn!

Från att leva ett liv som jag trodde var perfekt till att kämpa som en tok. Från att älska någon mycket till att hata personen så galet mycket. Att aldrig veta av personen igen hade gjort hela mitt liv till det bättre. Men saker ändras. Synsätt ändras och man mognar. Tur är väll det!

Från ett liv till ett annat. Livet idag är helt tvärtom! Att älska någon från botten av sitt hjärta. Att älska någon så det gör ont. Att älska någon så man undrar om det är sant och ibland till och med tvivla på sig själv. 

Att älska Robbin och barnen så mycket är kärleken det. Att vara i en dröm som är verkligheten är en magisk känsla. 
 
Nu saknas bara ett hus och en bättre utbildning. Ett arbete jag vill jobba med resten av mitt liv. 

Ditåt är vi påväg och våran resa dit blir vad den blir och jag tror den blir helt underbar. 

Från ett helvete till rosa moln. Livet tar snabba vändningen. Men trots allt så ångrar jag inte en minut. För då hade jag inte vart den tjej jag är idag och jag hade inte haft den attityden jag har framför allt! Jag har aldrig vart så säker på mina åsikter och tänker och tycker vad jag vill. 

Puss! 
Helt ärligt skiter jag i om någon tar åt sig av det jag skriver.