onsdag 15 januari 2014

Onsdag- mer snö!

Det bara snöar och snöar! Att det aldrig kan ge sig? Jag har tröttnat nu. Det är halt, kallt och fruktansvärt jobbigt att gå ut. En liten kula som gör att jag blir helt slut bara jag går upp för alla trappor hemma. Och sen med Alexi under armen och massa vinterkläder på de. Ojojoj! Motion!

Igår kom Candela hit. Ungefär som Gengåvan fast i Tibro. Så nu är Alexi's soffa hämtad, en fåtölj och en hyllgrej. Så nu har vi mer plats här och i källaren. Alexi blev förälskad i fåtöljen och blev arg när gubben tog den. Så vi fick ta upp en annan fåtölj från källaren så där satt hon så fint.

Idag hämtas även Alexi's gamla spjälsäng som behöver ett nytt hem. Hon sover så bra i växasängen nu så det blir trångt med denna också. Dock har hon inte lärt sig sova på dagen i stora sängen. Men det kommer väll!

Vi ska idag in till Skövde jag och Alexi som det ser ut. Men de beror lite på vädret och väglaget...Det är ju familjecentralen i Skövde idag. Unga föräldrar och sen ville mamma träffa oss lite. Så vi får väll försöka ta oss in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar