onsdag 23 april 2014

Onsdag- mer sol!

Att solen kan vara så skön att sitta i. Synd att de inte var mer sol i vintras. Men istället får vi njuta nu! Igår var vi ute på lekplatsen länge och sen kom Robbin dit när han hade slutat. Vi gick till "farfar" och hade de skönt i solen ett tag.

Alexi är på dagis och jag har suttit och kollat skor, kollat jobb, mejlat lite viktiga grejer. En dusch väntar, matlagning och annat roligt.

Vi har kommit fram till va som ska köpas till Alexi. Ett litet lektält till rummet, en hjälm i med att mamma köper en balans cykel och sen även ett par sommar skor. Så söta!

På fredag säljer vi båda Alexi's trehjulningar. Dom används inte, hon är för kort än så länge och sen får hon ju en cykel på kalaset på lördag så dom tar bara onödig plats. Jag hoppas även på att bokhyllan kommer säljas snart. Segt att den bara tar plats.

Vi kommer få massa kläder av Robbins pappas kompis som han har haft till sina barn. Så gulligt! men även en enkelvagn vilket är skönt. Jag vet inte alls hur den ser ut men de är snällt verkligen. På fredag ska vi även in till babyproffsen och kolla på en vagn som vi kanske ska köpa begagnad men vi ska testköra, packa in i bilen och testa om Alexi sitter okej i den. Se om den passar oss med andra ord. Men jag har än så länge inte hittat något negativt med den men vi får se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar