söndag 27 april 2014

Söndag- bikini och slitna jeans

Det är inte lätt att hitta sommarkläder att ta på sig när jag väger sju kg mer än vanligt. Men det går om man bara ger sig fan på det! Idag fick det bli slitna jeans och bikini överdel. Vi har gått en promenad i solen. Ganska skönt. En omväg till affären och sen stannade vi till hos svärfar för att njuta av solen och göra de bästa av lugnet.

Efter kalaset igår åkte Alexi till sin pappa och skulle fira sin födelsedag som var igår. Hon fick nog allt hon önskade sig mest. Vi frågade vad hon önskade sig och det va ett hus. Så vi köpte ett lektält som hon kan ha på sitt rum. Av oss fick hon även sommarskor som hon har bott i sen affären plus en cykelhjälp för hon skulle få en cykel av sin mormor.

Hon fick en bättre dockvagn, stor favorit! En cykel, svårt att cykla eller springa med men det kommer i sommar. Myskläder och kritor, pysselbok och annat roligt!

Som tur är kommer hon tillbaka imorn och ska vara här till torsdag då hon ska börja bo torsdag till söndag varannan vecka hos sin pappa. Jag och Robbin klättrade fort på väggar a här hemma men försöker att njuta av lugnet.

Nu har vi grillat på svärfars altan och solat massor. Så gött!

Vecka 32 idag för övrigt. Jag hat gått upp 7 kg. Blodtryck på 90/60 och magen har ett mått på 29 cm vilket är precis på "normal-linjen". Skönt att slippa vara nervös för att vi får i oss för lite. Gullepluttan, va vi längtar efter dej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar