torsdag 29 maj 2014

Torsdag- veckorna flyger iväg

Ingen blogglust just nu vilket leder till få inlägg. Men lite har hänt sen sist.

Vi skulle hämta en vagn i måndags men i söndags ångrade jag mej och klickade hem en dubbelvagn. Att lägga flera tusen på en enkelvagn och sen ändå behöva köpa en ny dubbelvagn i höst så är de lika bra att köpa en dubbel direkt. Nu när Alexi bor så mycket här som hon gör. Då kommer vi ändå använda den nästan hela tiden. Sen är hon inte mer än två så att tvinga henne att gå är ju sådär! Och när hon trotsar i affären är de skönt att kunna sätta henne någonstans.

Vi har köpt en bilstol. Röd och svart. Med en bas så det bara är att klicka i. Underbart! I med att de tar hundra år att sätta fast babyskydd med bältet varje gång och vi åker ofta bil.

Igår var jag och Alexi hemma hos mamma/ mormor. Skönt att komma iväg hemifrån faktiskt. Robbin var hemma och kurerade sig från sin förkylning. Lika mysigt varje gång. Vi grillade, gick i affärer och handlade mat. Sen de Alexi älskar mest av allt, hoppa på deras studsmatta och springa i gräset och spela boll.

Idag kommer vagnen och det ska bli kul att sätta ihop den och testa den. Alexi va så glad när jag förklarade att Lowa ska sitta brevid henne i vagnen. Dock vet jag inte hur mycket hon förstod men ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar