tisdag 7 oktober 2014

Tisdag- regn och rusk

Regn och rusk nu på eftermiddagen men resten av dagen var okej. Vi var på familjecentralen tidigt i morses och lekte med barnen där. Alltid lika trevligt att åla dit med Emma och Sigrid. 

När vi kom hem blev det till att slänga ihop maten och Robbin kom hem och åt. Att inte försöka stressa är lättare sagt än gjort. 

Lowa sov en sväng på familjecentral. Max 30 min, vägen hem och sen 30 minnas golvet här hemma. Men nu är hon vaken igen! Hon är allt med mer och mer och leker med oss andra. Skönt att hon har börjat äta var tredje timma också. Så man hinner lite emellan man ska mata. Ett evigt stressmoment faktiskt. 

Vi tjejer slängde ihop kladdmuffins när himlen öppnade sig. Så mysigt så. Lowa i bärselen och Alexi på sin stol stående. Många bollar i luften. 

Alexi åker till sin pappa imorn men verkar få feber nu. Antingen är det hörntanden som bråkar eller så får hon febern vi andra har haft. Jag tänkte skita i dagis men jag och Lowa ska på en snabb arbetsintervju så Alexi får vara där så kort som möjligt imorn. Hon är bara lite lugnare än vanligt. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar