Ingredienser - fyra personer
Tre kyckling filéer
Fyra vitlöksklyftor
Två hönsbuljongtärningar
Fem DL cream fraich
Salt
Peppar
En lök
Bandspagetti
Hacka lök. Häll i cream fraich, vitlök, salt och peppar och låt det koka upp i en kastrull. Häll sedan i löken.
Skär kycklingen i lagom stora bitar. Jag brukar skära dom så jag slipper dela Alexi's mat. Häll i kycklingen i en ugnssäker form. Över med såsen och in i ugnen.
220 grader. Jag hade inne de igår i 60 min. Men 40min räcker bra. Serveras med bandspagetti till!
Jag hörde någon som inte gillade vitlök, vilket vi älskar. Men det går säkert att hälla i tacokrydda istället. Det ska jag testa nästa gång.
En av alla favoriter här hemma som vi åt igår och ALLA tog om!😍
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar