lördag 8 mars 2014

Lördag- sol!

Dagen till ära blev vi väckta av att Alexi stod i våran dörr och sa Hej mamma! Så då va de morgon. 6:45, det kunde faktiskt ha vart värre.

Vi åt varma smörgåsar som Alexi älskar och sedan sa Robbin att vi skulle gå ut i det fina vädret. Alexi tog på sig kläder direkt och skulle gå ut. Sagt och gjort. 9.15

Vi kom tillbaka in vid 10 och började sortera ut lite skit här hemma. Mycket är slängt och nu har vi massa plats igen. Underbart!

Vi åkte till Candela i Tibro med det vi inte skulle ha och resten ska till tippen. Så nu är alla garderober fina och även förrådet.

Robbin har lagat pannbiff och potatis och Alexi vräkte i sig. Och sa både att det var dott och tacka maten. ( Gott och tack för maten) Nu har Robbin försökt få Alexi att sova en timme och nu sover hon äntligen. Tur att han orkar och inte ger sig.

Jag har snart inga jeans kvar att ha på mej. Dom är uppknäppta men är ändå för små i midjan. Jag känner mej inte så stor om magen ändå men men. Det blir tajts fram till juni... Så kallt bara just nu när det blåser så.

Vecka 25 imorn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar